Nytt från styrelsen

Hej på Er alla medlemmar i vår förening!

Först vill vi i styrelsen informera Er om att vi nu har en styrelsetelefon dit man ringer vid frågor rörande föreningen. Detta för att fördela arbetet jämnare och för att fler i styrelsen ska vara engagerade. Ledamöterna turas om att ansvara för telefonen. Nummer till denna finns under “kontakter styrelse” här på hemsidan.

Som flera av Er säkert märkt så har nya “Vi i 10:an” delats ut till samtliga medlemmar. Den finns även att läsa här om man vill. Klicka på länken nedan så kommer Ni direkt till den. Den innehåller bl a info om vår nya hjärtstartare som vi investerat i.

   Vi i 10:an Jan 2024➞

Markiser

Styrelsen har arbetat fram ett förslag till alla boende i BRF L10 gällande markiser på balkongen efter renoveringen som pågår för fullt. Som tidigare informerats är det förbjudet att montera någonting i/på väggen på den nya fasaden. Likaså är det förbjudet att borra i balkonggolv eller taket ovanför balkongen.

Ni som är intresserade av en markis till Era balkonger hänvisas till att kontakta City-Kej för en lösning till Er balkong. Denna lösning är framtagen för att inte göra inverkan på fasad, golv eller tak på balkongen.

Det styrelsen kommit överens om är att färgskalan på markisen ska följa färgen på balkongräcket. Alltså; Grön balkong-en markis som går i grön ton, Blå balkong-en i blå ton, Röd balkong-en i röd ton.

Detta känner City-Kej till och är informerade. Leveranstiden är mellan 4-6 veckor och styrelsen rekommenderar att Ni bokar tid när Ni vet vilket datum Ni får nyttja balkongen efter renoveringen.

Klicka på länken nedan för mer information angående detta.

Markis City-Kej➞

Fortlöpande info angående renovering

Samtliga medlemmar kommer att få närmare info om vad som kommer att krävas av Er när renoveringen närmar sig just Er huskropp. Information om renoveringen kommer läggas ut här på hemsidan under fliken “Riksbyggen”. Den kommer att bestå av 3 flikar. Dessa är : Information Renovering, FAQ (Frågor och svar) och Kontakt (telnr och mail till berörda parter).

OBS! Tidigare gick vi ut med att vi skulle ha ett “kontaktformulär” avsett för frågor kring projektet. Detta är tyvärr inte möjligt, så Ni som har frågor kring renoveringen, gå in på “Riksbyggen” och välj “kontakt”. Där finns uppgifter till dem berörda som kommer att svara på Era frågor.

Använd INTE kontaktformuläret under “kontakter” om Ni har frågor kring och om renoveringen. Formuläret är till för allmänna frågor i och om föreningen. Detta för att vi behöver dela upp ansvaret hos olika parter.

Ta hand om Er och om Ni undrar över något och inte hittar information kring det här på hemsidan så hör gärna av Er till oss.

 

Styrelsen önskar Er alla en fortsatt bra vinter!