Nytt från styrelsen

Hej alla våra kära medlemmar!

Som Ni säkert sett har det skett en hel del förändringar här på vår hemsida. Den kommer kontinuerligt att uppdateras med ny information och nya funktioner. Använd gärna den nya interaktiva kartan att navigera Er fram till dem intressepunkter som finns i vårt område. Vill rikta ett stort tack till en av våra medlemmar Anton Tyrberg som har hjälpt oss att få till hemsidan som den är idag. Sidan är dock ganska långsam, vi håller på att kolla upp om vi kan förbättra detta.

Här kan du läsa nya Vi i 10:an Mars-22➝. Den kommer också att sättas upp på samtliga entrédörrar i slutet på vecka 11.

Avisering avgift

Från och med nu kommer samtliga avgifter som boende, parkerings och garageavgift att aviseras varje månad istället för som tidigare en gång/kvartal. Detta gäller även avgifter kopplade till Er som har elbilsplatser.

Post Nord Box

Som en del av Er säkert redan märkt så finns det nu en stor postbox utställd på gaveln av Åbylundsgatan 35. Där kan du som beställt paket hämta detta om det körs ut av Post Nord. Allt som behövs är en telefon med “bluetooth” och det är bara att följa instruktionerna som står på boxen för att få ut sitt paket. Ni behöver alltså inte längre åka iväg till något utlämningsställe för att hämta Er försändelse.

Frågor och Svar

Vi får i styrelsen in väldigt många frågor om olika saker. Vi försöker så gott vi kan att svara på dessa. Svaren på många av dem frågor vi får finns att hitta här på hemsidan. Titta över alla länkar och gå även in på fliken “Bra att veta” där mer information kontinuerligt läggs in. Hittar Ni inte svaret på just Er fråga så är Ni välkomna att kontakta oss. Gå nu också gärna in på fliken “Riksbyggen” där det finns en hel del frågor och svar som vi sammanställt gällande den kommande renoveringen. Klicka dig bara vidare på den länk som heter “Frågor och svar”.

Felanmälan

Om Ni upptäcker något runt om i vår förening som är trasigt, ur funktion eller skadat som i tvättstugan, på gymmet, i bastun eller på någon annan plats, kanske i Er lägenhet. Tänk då på att i första hand och så fort som möjligt felanmäla detta till Riksbyggen på Telefonnummer 0771-860 860. Det går också att felanmäla på Riksbyggens hemsida www. riksbyggen.se. På så sätt hjälper vi varandra att se till att allt fungerar som det ska runt i föreningen.

 

VÄNLIGA HÄLSNINGAR STYRELSEN