Nytt från styrelsen

HEJ MEDLEMMAR!

Jag (webmaster) skrev tidigare att kontaktformuläret på hemsidan legat nere. Detta skall nu fungera igen, så har Ni några frågor så använd gärna formuläret att ställa era frågor i.

Vi i styrelsen vill också passa på att tacka för det stora intresset på det informationsmöte vi tidigare haft.

Som många av Er säkert sett sitter nu nya “Vi i 10:an” uppe i samtliga trapphus. Den finns även här att läsa. Klicka bara på länken nedan så kommer Ni direkt till den.

Vi i 10:an Maj 2023

Fortlöpande info angående renovering

Samtliga medlemmar kommer att få närmare info om vad som kommer att krävas av Er när renoveringen närmar sig just Er huskropp. Information om renoveringen kommer läggas ut här på hemsidan under fliken “Riksbyggen”. Den kommer att bestå av 3 flikar. Dessa är : Information Renovering, FAQ (Frågor och svar) och Kontakt (telnr och mail till berörda parter).

OBS! Tidigare gick vi ut med att vi skulle ha ett “kontaktformulär” avsett för frågor kring projektet. Detta är tyvärr inte möjligt för närvarande, så Ni som har frågor kring renoveringen, gå in på “Riksbyggen” och välj “kontakt”. Där finns uppgifter till dem berörda som kommer att svara på Era frågor.

Använd INTE kontaktformuläret under “kontakter” om Ni har frågor kring och om renoveringen. Formuläret är till för allmänna frågor i och om föreningen. Detta för att vi behöver dela upp ansvaret hos olika parter.

 

 

STYRELSEN ÖNSKAR ALLA EN UNDERBAR SOMMAR!