Lokaler

Lokaler som tvättstugor, bastu, samlingslokal och gym kan bokas via bokningsportalen eller via bokningstavlorna på plats.

Tvättstugor
I föreningen finns 6 stycken tvättstugor, en grovtvättstuga, mangelrum och strykrum.

tvattstuga3 tvattstuga2 tvattstuga1

Bastu
I källaren på Åbylundsgatan 41 finns en bastu med två duschar, ett omklädningsrum och ett rum med stolar, bord och ett kylskåp. Bastutider är indelade i 2-timmarspass mellan 8.00-23.00.

bastu3 bastu1 bastu2

Gym
Föreningens gym är utrustat med styrketräningsmaskiner, fria vikter, löpband, crosstrainer och motionscykel. Träningstiderna är indelade i 1-timmarspass mellan 6.00-23.00.

Gym gym1 gym2

Övernattningsrum
Om du har gäster men de inte kan bo hemma hos dig, finns det ett övernattningsrum för tre personer i föreningen. Övernattningsrummet är placerat på Åbylundsgatan 41. Kostnaden för att hyra övernattningsrummet är 100 kr/dygn och bokningstiden är 12.00-11.59 dagen efter. Debitering sker automatiskt det datum man har bokat lokalen.

Uthyrningsrum

Samlingslokal
I föreningen finns en samlingslokal med kök och bord och stolar för upp till 30 personer. Lokalen är placerad på Åbylundsgatan 41.Kostnaden för att hyra samlingslokalen är 200 kr/dygn och bokningstiden är 12.00-11.59 dagen efter. Debitering sker automatiskt det datum man har bokat lokalen. För övriga boendes trevnad och hänsyn får man inte ha verksamhet i lokalen senare än kl. 20 då strömmen stängs av.

Samlingslokal Samlingslokal

Övriga lokaler
Det finns även ett antal mindre lokaler på upp till 25 kvadratmeter som bostadsrättsinnehavarna har möjlighet att hyra.

Uteplatser och grillplatser
I föreningen finns det ett par iordningställda uteplatser. På två av dessa finns nya stora grillar med bord och bänkar att sitta vid. Vid en av grillplatserna finns det även en boulebana.

Odlingslotter
Det finns totalt 17 odlingslotter som föreningens medlemmar disponerar över.

Parkerings- och garageplatser
Föreningen erhåller parkeringsplatser, termogarage, varmgarage och elbilsplatser till sina medlemmar mot avgift. Dessa följer inte lägenheterna utan hyrs ut separat via kösystem. Kösystemet håller Riksbyggen i digitalt. Man skaffar själv ett inlogg på Riksbyggens hemsida. Går sedan in på “digitala köer”och anmäler där intresse för detta. Läs mer om detta under länken “digitala köer”. Vad gäller elbilsplatser har föreningen idag 5 platser. Det finns även ett MC-garage med plats för 10 stycken motorcyklar, dessa platser bokas på samma sätt som p-platser och garage.

Karta Linköpingshus 10