Nytt från styrelsen

Styrelsen vill tacka samtliga medlemmar som närvarade på årets stämma. Väldigt kul att se så många på plats i år.

Vi vill samtidigt tacka Monika Studer som varit suppleant i styrelsen för arbetet med oss. Vi välkomnar nu istället Thomas Larsson som vår nya suppleant.

Vindsförråd

Det har kommit till vår kännedom att det har upptäckts fuktskador uppe i en del av våra vindsförråd. Vi uppmanar Er som inte varit på era vindar att gå upp och titta just i Ert förråd. Kan ha förorsakats av det hällregn vi drabbades av för ett par veckor sedan. Extra viktigt att kolla för Er som bor i den delen där renoveringen har startat.

Odlingslotter

Föreningen har för närvarande kö till dem odlingslotter som tillhör föreningen. Det finns andra möjligheter för dig som vill odla i stan: Stadsodling. Där det ges möjligheter att odla sina egna grönsaker och bär i pallkragar. Klicka på länken nedan. Där hittar du mer info angående detta.

➔ Stadsodling

Fortlöpande info angående renovering

Samtliga medlemmar kommer att få närmare info om vad som kommer att krävas av Er när renoveringen närmar sig just Er huskropp. Information om renoveringen kommer läggas ut här på hemsidan under fliken “Riksbyggen”. Den kommer att bestå av 3 flikar. Dessa är : Information Renovering, FAQ (Frågor och svar) och Kontakt (telnr och mail till berörda parter).

OBS! Tidigare gick vi ut med att vi skulle ha ett “kontaktformulär” avsett för frågor kring projektet. Detta är tyvärr inte möjligt, så Ni som har frågor kring renoveringen, gå in på “Riksbyggen” och välj “kontakt”. Där finns uppgifter till dem berörda som kommer att svara på Era frågor.

Använd INTE kontaktformuläret under “kontakter” om Ni har frågor kring och om renoveringen. Formuläret är till för allmänna frågor i och om föreningen. Detta för att vi behöver dela upp ansvaret hos olika parter.

Hoppas att Ni alla får en härlig vinter!

 

VÄNLIGA HÄLSNINGAR STYRELSEN!